top of page

Mahtava kesä takana ja syksy aivan kulman takana!

Kesä alkoi mahtavasti kun pääsimme Konserttikeskuksen listoille ja pidemme näyte-esityksen Alppilan koululla. Sieltä saime pienen videonpätkänkin tallennettua. Kesällä saimme esiintyä myös Lohjan tenoripäivillä. Yhteensä saimme yli tuhat katsojaa tuolloin.

Loppukesä alkoi Malmitalolla Helsingissä, jossa meillä oli 3 näytöstä.

Syyskuussa palaamme Aleksanterin teatteriin, jossa kilpailemme leipomuksiila kolmen näytännön verran. Sitten pidämme ehkä pientä taukoa, sillä Vesuvio ja Rosina saavat jälkikasvua(?). Keväällä on tulossa kiertueita ainakin Raumalle, Saloon ja Kainuuseen.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page