Mahtava kesä takana ja syksy aivan kulman takana!

Kesä alkoi mahtavasti kun pääsimme Konserttikeskuksen listoille ja pidemme näyte-esityksen Alppilan koululla. Sieltä saime pienen videonpätkänkin tallennettua. Kesällä saimme esiintyä myös Lohjan tenoripäivillä. Yhteensä saimme yli tuhat katsojaa tuolloin.

Loppukesä alkoi Malmitalolla Helsingissä, jossa meillä oli 3 näytöstä.

Syyskuussa palaamme Aleksanterin teatteriin, jossa kilpailemme leipomuksiila kolmen näytännön verran. Sitten pidämme ehkä pientä taukoa, sillä Vesuvio ja Rosina saavat jälkikasvua(?). Keväällä on tulossa kiertueita ainakin Raumalle, Saloon ja Kainuuseen.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VARAUKSET

Puh  050 350 8721

Email villevillico@gmail.com

SEURAA MEITÄ
  • Facebook Grunge
Leipominen ja laulaminen on ilomme
OLEMME AVOINNA

Hyvän tuulen mukaan

Ain laulain työtäs tee

©Hopeinen Lusikka