top of page

Tässä katsojien lähettämiä kommentteja ja kuvia. Niitä voi lähettää sähköpostilla tai instagrammilla.

Palautteita:

“Hopeista lusikkaa katsomassa, kivaa oli, hauska ja viihdyttyvä!!!.”

​Laura Järvi

Hei!
Kävin lastenlasten kanssa katsomassa satuoopperan Mäntässä 10.8 ja esityksenne valloitti meidät kaikki.
Aikuiskatsoja Mäntästä
 
 Kiitos, mahtava esitys!! Meno oli mahtavaa ja lapset ihan oikeasti innoissaan - ja aikuisetkin.  Pienelle tytölle yritin kuiskata, että älä vaan kaadu tuolilla, kun siinä keikkui, niin hän vastasi..- mun on pakko heilua kun tää on niin hauska!

Johanna Nousiainen, opettaja Vähärauman koululla

 

 Ihana esitys, ihan aikuinenkin nautti vedet silmissä ja se lasten riemu!

Eeva Kenttä, Espoon esitys

 

Tää kaveri(lapsi) oli eka kertaa oopperassa tänään. Esityksenä hopeinen lusikka ja venuena Kannusali. Tykkäsi esityksestä, bonuksena kiipeili ympäri salia ja kaksi kertaa pelastin taittojakkaran väliin juuttuneen jalan. Oli aika vauhdikas meininki. Kiitos tosi iloisesta ja lämminhenkisestä esityksestä,Ville ja muu työryhmä! Tämä oli ilo, ja kokonaisuus lavasteineen kaikkineen ihan huikea!

Aikuiskatselija Espoossa

 

Hei! Kävimme joitakin viikkoja sitten katsomassa teidän lasten ooppera esityksen Espoon Keskuksessa. Halusimme lähettää palautetta. J Lapset tuntuivat nauttivan esityksestä paljon. Interaktiivinen osa oli innostava ja sitä oli sopiva määrä, jotta lapset eivät aivan villiintyneet, mutta toisaalta kiinnostuivat esityksestä lisää. Meille esitys oli myös sopivan matkan päässä, ja kellonaika täydellinen. Kiitos upeasta ja viihdyttävästä esityksestä!

 

Terveisin

 Vanttilan päiväkoti (koulun esiopetusryhmä)

 

Kiitokset teille mahtavasta esityksestä! Olen saanut henkilökunnalta ja lapsilta ainoastaan hyvää palautetta esityksestä ja on hienoa että lapsille kohdennettu kulttuuritarjonta monipuolistuu.

Tuomarilan pk

Katsojien palautteita:

bottom of page