Rosina, Pedrillo ja Vesuvio Raumalla


Tällä viikolla olemme olleet ahkeria ja visiteeranneet eri puolilla Raumaa, 10 koulua, 16 esitystä ja lähes 2500 katsojaa pääsee jännnittämään Lusikan seikkailuja. Välissä olemme käyneet ihailemassa ja maistelemassa paikallisia konditoriatuotteita. Tässä kuvassa on Kontion kahvila, jossa maistelimme Runebergin torttuja, voisilmäpullia, Budapest-leivoksia, Beliinin munkkeja ja Amsterdam-munkkeja. Kaikki ovat olleet erinomaisia, ei silti niin hyviä kuin meidän kermakirsikkakakku...


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VARAUKSET

Puh  050 350 8721

Email villevillico@gmail.com

SEURAA MEITÄ
  • Facebook Grunge
Leipominen ja laulaminen on ilomme
OLEMME AVOINNA

Hyvän tuulen mukaan

Ain laulain työtäs tee

©Hopeinen Lusikka