top of page

Vihdoin oopperaa!

.Orkesterimme, harmonikkataitelija Janne Valkeajoki on palannut kapellimestariopinnoiltaan Saksasta ja vihdoin pääsemme taas oopperan pariin.Syksyn kiertue on saanut tukea Taiteen edistämiskeskukselta ja Espoon ja Helsingin kulttuurilautakunnilta.

Kiertue alkaa Espoon Kannusalista, jossa meillä on 9.9. ensin päivänäytöksiä päiväkodeille ja kouluille ja illalla klo 18 avoin näytös kaikelle yleisölle. Lippuja saa ovelta hintaan 20/13€

Seuraavaksi pääsemme Helsinkiin Aleksanterin teatteriin eli vanhaan Kansallisoopperaan. Lauantaina 12.9 meillä on kaksi kaikille avointa esitystä, klo 12 ja 14, tiistaina 22.9 on taas ensin päivänäytöksiä päiväkodeille ja kouluille ja illalla klo 18 avoin näytös kaikelle yleisölle. Lippuja voi ostaa Lippupalvelusta (http://www.lippupalvelu.fi/search/?keyword=hopeinen+lusikka) tai ovelta hintaan 20/13€.

Porin päivänä 26.9. palaamme teoksen syntysijoille Poriin ja Nuorisotalolla on kaksi lapsille ilmaista päiväesitystä MLL:n tuella. Lippuja saa Maisasta.

Tämän kauden viimeiset näytökset ovat uudella ja hienolla Espoon Saunalahden koululla 30.9. ensin aamulla 9.30 koko koululle ja illalla maksullinen näytös yleisölle, hinta 15€ .


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page