Vihdoin oopperaa!

.Orkesterimme, harmonikkataitelija Janne Valkeajoki on palannut kapellimestariopinnoiltaan Saksasta ja vihdoin pääsemme taas oopperan pariin.Syksyn kiertue on saanut tukea Taiteen edistämiskeskukselta ja Espoon ja Helsingin kulttuurilautakunnilta.

Kiertue alkaa Espoon Kannusalista, jossa meillä on 9.9. ensin päivänäytöksiä päiväkodeille ja kouluille ja illalla klo 18 avoin näytös kaikelle yleisölle. Lippuja saa ovelta hintaan 20/13€

Seuraavaksi pääsemme Helsinkiin Aleksanterin teatteriin eli vanhaan Kansallisoopperaan. Lauantaina 12.9 meillä on kaksi kaikille avointa esitystä, klo 12 ja 14, tiistaina 22.9 on taas ensin päivänäytöksiä päiväkodeille ja kouluille ja illalla klo 18 avoin näytös kaikelle yleisölle. Lippuja voi ostaa Lippupalvelusta (http://www.lippupalvelu.fi/search/?keyword=hopeinen+lusikka) tai ovelta hintaan 20/13€.

Porin päivänä 26.9. palaamme teoksen syntysijoille Poriin ja Nuorisotalolla on kaksi lapsille ilmaista päiväesitystä MLL:n tuella. Lippuja saa Maisasta.

Tämän kauden viimeiset näytökset ovat uudella ja hienolla Espoon Saunalahden koululla 30.9. ensin aamulla 9.30 koko koululle ja illalla maksullinen näytös yleisölle, hinta 15€ .


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VARAUKSET

Puh  050 350 8721

Email villevillico@gmail.com

SEURAA MEITÄ
  • Facebook Grunge
Leipominen ja laulaminen on ilomme
OLEMME AVOINNA

Hyvän tuulen mukaan

Ain laulain työtäs tee

©Hopeinen Lusikka