Porista Pohjanmaalle!

Lentäviä kultarahoja, pölysokeria ja valepukuja. Kummituksia, toscanalainen pitkäkarvainen keittiörotta, kermakakkuja ja ooppera-aarioita. Näitä kaikkia nähtiin Rakastajat -teatterin lavalla Porissa, kun maailmankantaesitys oopperasta Hopeinen Lusikka näki päivänvalon. Lähes kirjaimellisesti, klo 13.00 ulkona paistoi mieletön keväinen aurinko, mutta sisällä teatterissa oli tietenkin pilkkopimeää. Seuraavan kerran Rosina, Pedrillo ja Vesuvio ovat kertakaikkiaan pihalla, kun esiintyvät Ilmajoen Musiikkijuhlien päälavalla. Hei siihen saakka!

#text

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VARAUKSET

Puh  050 350 8721

Email villevillico@gmail.com

SEURAA MEITÄ
  • Facebook Grunge
Leipominen ja laulaminen on ilomme
OLEMME AVOINNA

Hyvän tuulen mukaan

Ain laulain työtäs tee

©Hopeinen Lusikka