Hullunkurinen kesä

Suomen kesä on sanonnan mukaan usein lyhyt ja vähäluminen ja meidänkin esitysten osalta se piti paikkansa. Ilmajoen esitys oli ulkona ja osui juuri siihen kesäkuun kylmään kauteen. Onneksi esityksen aikana ei satanut lunta eikä vettä. Mutta tunnelma oli lämmin ja yleisöä oli runsaasti, liki 900! Kiitos Ilmajoki! Toivottavasti saadaan palata samoille areenoille vielä uusien produktioiden myötä.

Mäntässä oli sitten kuuma. elokuu ei ollut onneksi niin helteinen kuin heinäkuu, mutta kyllä Mäntän Musiikkijuhlien hienon Mäntän Klubin paksujen seinienkin sisällä hiki virtasi.

Seuraavaksi ollaan jälleen Porissa Vähärauman koululla. Sitten meillä on valitettavasti tulossa kokkaustauko, kun Orkesterimme eli Janne lähtee jatkamaan kapellimestariopintojaan Saksaan talvikaudeksi.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VARAUKSET

Puh  050 350 8721

Email villevillico@gmail.com

SEURAA MEITÄ
  • Facebook Grunge
Leipominen ja laulaminen on ilomme
OLEMME AVOINNA

Hyvän tuulen mukaan

Ain laulain työtäs tee

©Hopeinen Lusikka